Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Επικίνδυνος” ο Μητσοτάκης για την Γεροβασίλη – “Κάνει επικοινωνία με ζητήματα ασφαλείας”
ΕΛΛΑΔΑ

“Επικίνδυνος” ο Μητσοτάκης για την Γεροβασίλη – “Κάνει επικοινωνία με ζητήματα ασφαλείας”

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη αφορμή το ζήτημα της ασφάλειας. Εξερχόμενη του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας όπου πήγε σήμερα μετά την καταδρομική επίθεση με μολότοφ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας και μετείχε σε σύσκεψη με τον αρχηγό της Αστυνομίας, η κ.Γεροβασίλη ρωτήθηκε αν μίλησε […]

Αποτέλεσμα εικόνας για όλγα γεροβασίλη

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη αφορμή το ζήτημα της ασφάλειας.

Εξερχόμενη του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας όπου πήγε σήμερα μετά την καταδρομική επίθεση με μολότοφ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας και μετείχε σε σύσκεψη με τον αρχηγό της Αστυνομίας, η κ.Γεροβασίλη ρωτήθηκε αν μίλησε με τον κ.Μητσοτάκη που επίσης επισκέφθηκε το τμήμα.

Η υπουργός προκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να θυμηθεί τα έργα επί των ημερών του» και συνέχισε: «Ξέρετε ότι η αντιπολίτευση έχει παίξει όλα τα χαρτιά της κατάρρευσης της Κυβέρνησης και της κατάρρευσης της χώρας. Όλα τα αφηγήματα έχουν ακυρωθεί. Ένα τελευταίο χαρτί παίζει ο κύριος Μητσοτάκης. Θα συνιστούσα στα ζητήματα ασφαλείας να σταθεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Τα ζητήματα ασφαλείας είναι ευαίσθητα, σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπιστούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Όσοι προσπαθούν να κάνουν επικοινωνία με ζητήματα ασφάλειας είναι επικίνδυνοι».

Πάντως, ερωτηθείσα αν αποφασίστηκαν συγκεκριμένα μέτρα τόσο για την αστυνόμευση του κέντρου, όσο και για την προστασία των αστυνομικών που αποτελούν ολοένα και συχνότερα στόχο επιθέσεων η κ.Γεροβασίλη περιορίσθηκε να πει ότι έγινε μια πρώτη σύσκεψη, και θα γίνει κι άλλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις