Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απορρίπτει τις κατηγορίες για εμπλοκή στο κύκλωμα ναρκωτικών ο ένας αστυνομικός
ΕΛΛΑΔΑ

Απορρίπτει τις κατηγορίες για εμπλοκή στο κύκλωμα ναρκωτικών ο ένας αστυνομικός

Αρνείται κάθε εμπλοκή του στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων αστυνομικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.  Ο Αστυφύλακας, που υπηρετεί στο Α.Τ. Γρεβενών, αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του.   «Δεν είμαι μέλος του κυκλώματος», λέει ο Τρικαλινός αστυνομικός και απορρίπτει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, η εμπλοκή ανάγεται σε προσωπικές […]

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Αρνείται κάθε εμπλοκή του στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων αστυνομικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. 

Ο Αστυφύλακας, που υπηρετεί στο Α.Τ. Γρεβενών, αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του.  

«Δεν είμαι μέλος του κυκλώματος», λέει ο Τρικαλινός αστυνομικός και απορρίπτει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, η εμπλοκή ανάγεται σε προσωπικές σχέσεις που έχει με άλλο φερόμενο ως μέλος της οργάνωσης. «Το ίδιο το αποδεικτικό υλικό της σχηματισθείσας δικογραφίας, μέσω των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών, θα αποτελέσει τεκμήριο υπέρ του», αναφέρει ο δικηγόρος του. 

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος δηλώνει: 

«Ο τρικαλινής καταγωγής Αστυφύλακας, που υπηρετεί στο Α.Τ. Γρεβενών, εμπλεκόμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία εξιχνίασε πρόσφατα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία απολύτως συμμετοχή είχε στις φερόμενες και αποδιδόμενες σε αυτόν εγκληματικές ενέργειες, στα πλαίσια της ανωτέρω οργάνωσης, της οποίας σαφέστατα δεν αποτελεί μέλος, όπως παρουσιάζεται στο σύνολο του Τύπου και στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η οποιαδήποτε εμπλοκή του, ανάγεται ξεκάθαρα σε απολύτως προσωπικές σχέσεις με έτερο πρόσωπο της δικογραφίας – συγκατηγορούμενό του, ενώ υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο αποχρώσες ενδείξεις, οι οποίες μετά πλήρους βεβαιότητος δεν θα καταστούν ικανές να στοιχειοθετήσουν τις σε βάρος αυτού κατηγορίες, όπως του αποδίδονται. Το ίδιο το αποδεικτικό υλικό της σχηματισθείσας δικογραφίας, μέσω των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών, θα αποτελέσει τεκμήριο υπέρ του. 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Δημήτριος Σαμαρτζής»  

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις