Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο πένθος δυο χωριά μετά τον ακαριαίο θάνατο 19χρονης και 30χρονου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος δυο χωριά μετά τον ακαριαίο θάνατο 19χρονης και 30χρονου

Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες της ασφάλτου και όταν τα θύματα είναι νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή τους, ο πόνος είναι ανυπόφορος Δυο χωριά σε Δράμα και Καβάλα πενθούν από χθες για τον χαμό δυο παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα. Μια 19χρονη κοπέλα από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και ένας 30χρονος άνδρας […]

Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες της ασφάλτου και όταν τα θύματα είναι νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή τους, ο πόνος είναι ανυπόφορος

Δυο χωριά σε Δράμα και Καβάλα πενθούν από χθες για τον χαμό δυο παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα.

Μια 19χρονη κοπέλα από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και ένας 30χρονος άνδρας από τους Φιλίππους Καβάλας σκοτώθηκαν ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα σε κεντρικό δρόμο του Αγίου Αθανασίου Δράμας.

nantia_2

Ο 30χρονος κρεοπώλης από τους Φιλίππους Καβάλας είχε βγει την Παρασκευή το βράδυ για να διασκεδάσει πηγαίνοντας σε γνωστό μαγαζί της Δράμας όπου δούλευε η 19χρονη φίλη του.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγαν μαζί από το μαγαζί στην περιοχή της Δράμας και ο 30χρονος άνδρας προθυμοποιήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της την 19χρονη.

nantia_3

Στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας, οδηγώντας το BMW έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και έπεσε σε μια κολόνα της ΔΕΗ. Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί τόσο ο 30χρονος οδηγός του οχήματος όσο και η 19χρονη συνοδηγός.

Για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

giannis-kreopolis_mosaic2 giannis-kreopolis_mosaic drama1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις