Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρεμιέρα Nomads: Οι αλλαγές, τα πρώτα προβλήματα και η μαγευτική Μαγαδασκάρη (vid)
LIFESTYLE

Πρεμιέρα Nomads: Οι αλλαγές, τα πρώτα προβλήματα και η μαγευτική Μαγαδασκάρη (vid)

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης “Nomads” έκανε πρεμιέρα χτες το βράδυ και μας σύστησε δύο νέες ομάδες: τους Κροκόδειλους και τους Λεμούριους. Πέρυσι το ριάλιτι έλαβε χώρα στο νησί Παλαουάν, ενώ οι φετινοί παίκτες ταξίδεψαν μέχρι τη μακρινή Μαγαδασκάρη! Οι δύο ομάδες θα μείνουν σε δύο διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη και προφανώς πιο προνομιούχα […]

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης “Nomads” έκανε πρεμιέρα χτες το βράδυ και μας σύστησε δύο νέες ομάδες: τους Κροκόδειλους και τους Λεμούριους. Πέρυσι το ριάλιτι έλαβε χώρα στο νησί Παλαουάν, ενώ οι φετινοί παίκτες ταξίδεψαν μέχρι τη μακρινή Μαγαδασκάρη!

Οι δύο ομάδες θα μείνουν σε δύο διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη και προφανώς πιο προνομιούχα περιοχή είναι το «Νησί», ένα πανέμορφο σημείο με «βασιλικές» παροχές- κι όπου βασιλικές παροχές βάζουμε φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο.

Τι συμβαίνει όμως με τη δεύτερη περιοχή; Αφιλόξενη και σκληροτράχηλη, θα δυσκολέψει τις ζωές των παικτών.

Υπάρχουν τέσσερα είδη δοκιμασιών: το «αγώνισμα της Επικράτειας», το «αγώνισμα της Ασυλίας», το «αγώνισμα των Αρχηγών» και η «Μονομαχία». Ακόμα μία καινοτομία του φετινού Nomads είναι ότι η ψηφοφορία του κοινού θα γίνεται μέσω application.

Ο νικητής ή η νικήτρια του “Nomads” θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέτζας.

Στην ομάδα των Λεμούριων είναι οι: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας και Νίκος Χουλιάρας.

Στην αντίπαλη ομάδα των Κροκοδείλων είναι οι: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος και Δημήτρης Κουκουρίκης.

Όπως είναι φυσικό, η πρώτη μέρα δεν κύλησε και πολύ… ομαλά. Αφενός, το αγώνισμα της κολύμβησης έβαλε δύσκολα στους παίκτες και πιο ειδικά στο Δήμο Χαριστέα, που κουράστηκε και ζήτησε τη βοήθεια του συνεργείου ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό!

Η συνέχεια ήταν εξίσου έντονη, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο σε ρόλο προπονητή να φωνάζει στους συμπαίκτες του και να τους καθοδηγεί σχετικά με το πώς να ρίχνουν τους κύβους στο στόχο. «Λοιπόν, ακούστε, παιδιά. Επειδή το λέμε και το ξαναλέμε και δεν καταλαβαίνει κανείς. Θέλει όλη τη δύναμη. Δεν γίνεται να το πετάει, να ακουμπάει και να μην πέφτει. Αυτό είναι θέμα δύναμης, γι’ αυτό το είπαμε», είπε ο ηθοποιός στους συμπαίκτες του με λίγο περισσότερο νεύρο απ’ ό,τι χρειαζόταν.

Τα βλέμματα τράβηξε (φυσικά) και η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τις ατάκες, το χιούμορ, και φυσικά με την απόφαση να πάρει τη ρόμπα της στη ζούγκλα της Μαγαδασκάρης, κάνοντας το twitter να παραληρεί!

Απαρατήρητος δε πέρασε ούτε και ο τραγουδιστής των Matisse, Αλεξ Καββαδίας και το… ιδιαίτερο μαλλί του!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις