Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαδούρο: “ΗΠΑ και Κολομβία ετοιμάζουν τη δολοφονία μου”
ΚΟΣΜΟΣ

Μαδούρο: “ΗΠΑ και Κολομβία ετοιμάζουν τη δολοφονία μου”

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μηχανεύεται τη δολοφονία του από κοινού με την κυβέρνηση της Κολομβίας, χωρίς όμως να παρουσιάζει απτά στοιχεία! «Ο Λευκός Οίκος ανέθεσε στην Μπογκοτά τη δολοφονία του Μαδούρο, γι αυτό με αποκαλούν δικτάτορα, επειδή εναντίον ενός δικτάτορα […]

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μηχανεύεται τη δολοφονία του από κοινού με την κυβέρνηση της Κολομβίας, χωρίς όμως να παρουσιάζει απτά στοιχεία!

«Ο Λευκός Οίκος ανέθεσε στην Μπογκοτά τη δολοφονία του Μαδούρο, γι αυτό με αποκαλούν δικτάτορα, επειδή εναντίον ενός δικτάτορα όλα επιτρέπονται», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας την επίθεση εναντίον του με μη επανδρωμένο εναέριο όχημα.

Προειδοποίησε πως «ο Θεός και ο λαός με προστατεύουν» και τόνισε πως σε περίπτωση που του συμβεί κάτι, η εργατική τάξη πρέπει να ξεσηκωθεί και να κινηθεί εναντίον όσων προσπαθούν να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την επίθεση της 4ης Αυγούστου, ο Μαδούρο είχε εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ εναντίον του απερχόμενου προέδρου Χουάν Μανουέλ Σάντος, θεωρώντας τον συνυπεύθυνο και δάκτυλο των ξένων δυνάμεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις