Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας

Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν αλλοδαποί έβγαλαν τα μαχαίρια, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι ένας Μαροκινός. Συγκεκριμένα το απόγευμα στην πλατεία Θεάτρου δυο αλλοδαποί τσακώθηκαν έντονα και ο ένας από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον άλλον στον πόδι και εξαφανίστηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έκλεισε τους δρόμους […]

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομία

Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν αλλοδαποί έβγαλαν τα μαχαίρια, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι ένας Μαροκινός.

Συγκεκριμένα το απόγευμα στην πλατεία Θεάτρου δυο αλλοδαποί τσακώθηκαν έντονα και ο ένας από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον άλλον στον πόδι και εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έκλεισε τους δρόμους στην περιοχή όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο τραυματισμένος είναι από το Μαρόκο και δήλωσε στην αστυνομία πως ο άλλος που τον μαχαίρωσε ήθελε να τον ληστέψει, βέβαια σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους εργαζόμενους της περιοχής το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο αφού καθημερινά πραγματοποιείται χρήση και διακίνηση.

Σημειώνεται ότι την ώρα που εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό, σε απόσταση λίγων μέτρων ο πραγματοποιούνταν εγκαίνια δέκα νέων καταστημάτων, με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο αναμόρφωσης του προσώπου της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις