Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα στην Κένυα- Δεκάδες οι νεκροί
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα στην Κένυα- Δεκάδες οι νεκροί

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Κένυα, όταν λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, παρασέρνοντας στο θάνατο 51 επιβάτες, με μόλις ένα άτομο να διασώζεται. Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ναϊρόμπι-Κακαμέγκα ξέφυγε από την πορεία του χωρίς κάποια προφανή αιτία, και ανετράπη. Σύμφωνα με ενημέρωση του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού μέσω […]

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Κένυα, όταν λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, παρασέρνοντας στο θάνατο 51 επιβάτες, με μόλις ένα άτομο να διασώζεται.

Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ναϊρόμπι-Κακαμέγκα ξέφυγε από την πορεία του χωρίς κάποια προφανή αιτία, και ανετράπη. Σύμφωνα με ενημέρωση του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού μέσω Twitter, η οροφή του οχήματος είχε αποκολληθεί εντελώς, αφότου αναποδογύρισε.

Τα τροχαία ατυχήματα είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου στην Κένυα. Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, περίπου 3.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο, ενώ τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αυξάνουν τον αριθμό στις 12.000.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις