Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο «ήταν δίκαιο έγινε πράξη» – Πρωταγωνίστρια, η Έφη Αχτσιόγλου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο «ήταν δίκαιο έγινε πράξη» – Πρωταγωνίστρια, η Έφη Αχτσιόγλου

Νέο σποτάκι με πρωταγωνίστρια την Έφη Αχτσιόγλου, «γύρισε» το Μαξίμου για το γνωστό σίριαλ «ήταν δίκαιο έγινε πράξη» Το βίντεο αφορά την επέκταση 7 κλαδικών συλλογικών συμβάσεων. «Από τις 21 Αυγούστου, με το τέλος του μνημονίου, επανήλθαν οι βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων: η αρχή της επεκτασιμότητας και η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης. Ήταν δίκαιο […]

Νέο σποτάκι με πρωταγωνίστρια την Έφη Αχτσιόγλου, «γύρισε» το Μαξίμου για το γνωστό σίριαλ «ήταν δίκαιο έγινε πράξη»

Το βίντεο αφορά την επέκταση 7 κλαδικών συλλογικών συμβάσεων.

«Από τις 21 Αυγούστου, με το τέλος του μνημονίου, επανήλθαν οι βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων: η αρχή της επεκτασιμότητας και η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» σχολιάζει ο πρωθυπουργός στο twitter αναρτώντας το σχετικό βίντεο.

Το βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών, αρχίζει με την προβολή εικόνας κρεάτων και κιμά και το σχόλιο «οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ένα κομμάτι κρέας να μας διαχειρίζονται όπως θέλουν».

Μιλούν εργαζόμενοι περιγράφοντας τη κατάσταση στην αγορά εργασίας και κάπου εκεί εμφανίζεται η υπουργός Εργασίας που εξηγεί τα περί της επέκτασης των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων τονίζοντας ότι ήδη χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν δει αυξήσεις.

Το βίντεο κλείνει, όπως κάθε βίντεο του Μαξίμου που αφορά στην προβολή του κυβερνητικού έργου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να λέει «ήταν δίκαιο έγινε πράξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις