Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέες βάσεις των ΗΠΑ σε μεγάλες ελληνικές πόλεις προτείνει ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες βάσεις των ΗΠΑ σε μεγάλες ελληνικές πόλεις προτείνει ο Καμμένος

Την εγκατάσταση νέων αμερικανικών βάσεων σε μεγάλες ελληνικές πόλεις πρότεινε ο Πάνος Καμμένος σε συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογο του, Τζέιμς Μάτις. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια την επίσκεψης του στο Πεντάγωνο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε στον Μάτις «Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό […]

Την εγκατάσταση νέων αμερικανικών βάσεων σε μεγάλες ελληνικές πόλεις πρότεινε ο Πάνος Καμμένος σε συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογο του, Τζέιμς Μάτις.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια την επίσκεψης του στο Πεντάγωνο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε στον Μάτις «Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στη χώρα σε μία πιο μόνιμη βάση, όχι μόνο στον Κόλπο της Σούδας, αλλά επίσης στον Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη.»

 

Ο Μάτις ευχαρίστησε τον Έλληνα Υπουργό για τη στήριξη και τη δέσμευση του, ενώ τόνισε τον κομβικό ρόλο που κατέχει η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ και τη σημαντική αναβάθμιση των F-16, που συμφωνήθηκε πρόσφατα.

 

 

Ο Πάνος Καμμένος στο Πεντάγωνο

Περιχαρής ο ΥΠΕΘΑ παίρνει δώρο φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Πεντάγωνο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις