Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά στην Κέρκυρα λόγω σκουπιδιών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στην Κέρκυρα λόγω σκουπιδιών

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στα βορειοανατολικά της Κέρκυρας στη θέση Κουλούρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά να προέκυψε από τα συσσωρευμένα σκουπίδια που βρίσκονται εδώ και μήνες στην περιοχή. Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας Πύραρχου, Ρίζου Ανδρέα, στο σημείο επιχειρεί μεγάλη πυροσβεστική δύναμη από 15 άνδρες, με έξι πυροσβεστικά οχήματα, […]

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στα βορειοανατολικά της Κέρκυρας στη θέση Κουλούρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά να προέκυψε από τα συσσωρευμένα σκουπίδια που βρίσκονται εδώ και μήνες στην περιοχή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας Πύραρχου, Ρίζου Ανδρέα, στο σημείο επιχειρεί μεγάλη πυροσβεστική δύναμη από 15 άνδρες, με έξι πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα πυροσβεστικό σκάφος τύπου και αναμένεται ενίσχυση από δεύτερο.

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί αρκετά στρέμματα χορτολιβαδικής γης, ενώ οι πυροσβέστες καταβάλλουν προσπάθειες για να την περιορίσουν. Να σημειωθεί, ότι νωρίτερα το πρωί, φωτιά ξέσπασε σε σκουπίδια και στον ‘Αγιο Στέφανο χωρίς όμως να λάβει διαστάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις