Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral αν και τρομακτικό – Αμάξι χτυπάει ελάφι, το πετά στον αέρα δίπλα σε ποδηλάτη (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Viral αν και τρομακτικό – Αμάξι χτυπάει ελάφι, το πετά στον αέρα δίπλα σε ποδηλάτη (vid)

Viral έγινε το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει την πρόσκρουση ελαφιού με αυτοκίνητο. Δίπλα, ήταν ποδηλάτες που κινδύνεψαν να χτυπήσουν. Η σύγκρουση σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ όταν πέντε φίλοι ολοκλήρωναν τη βόλτα τους με τα ποδήλατα. Οι κάμερες που είχαν στερεώσει στα ποδήλατά τους συνέλαβαν το περιστατικό. Ένα μεγάλο ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τρέχοντας […]

Viral έγινε το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει την πρόσκρουση ελαφιού με αυτοκίνητο.

Δίπλα, ήταν ποδηλάτες που κινδύνεψαν να χτυπήσουν.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ όταν πέντε φίλοι ολοκλήρωναν τη βόλτα τους με τα ποδήλατα. Οι κάμερες που είχαν στερεώσει στα ποδήλατά τους συνέλαβαν το περιστατικό.

Ένα μεγάλο ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τρέχοντας τον δρόμο μπροστά από έναν από αυτούς και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο σκούρο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση σήκωσε στον αέρα το ελάφι με αποτέλεσμα να περάσει ακριβώς δίπλα από τον ποδηλάτη.

«Κοίταξα προς τα πάνω και το είδα να πετάει προς την κατεύθυνσή μας» είπε ο ποδηλάτης. «Για μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερα τι ήταν… Έγινε τόσο γρήγορα που δεν ήταν ξεκάθαρο».

Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει πως το ελάφι δεν επιβίωσε του χτυπήματος αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε χωρίς να σταματήσει.

Ανέβασε το βίντεο στον υπολογιστή του και αμφιταλαντεύτηκε αν πρέπει να το δημοσιεύσει. Αφού το συζήτησε με τους άλλους από την ομάδα, το ανέβασε και είχε πάνω από 300.000 προβολές.

«Πραγματικά από την οπτική μου γωνία, ήταν σωστό: αυτά είναι τα τρελά περιστατικά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε με τα ποδήλατα» δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις