Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το γλέντι στη βίλα Καμμένου και ο… “αοιδός” Τριανταφυλλόπουλος (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Το γλέντι στη βίλα Καμμένου και ο… “αοιδός” Τριανταφυλλόπουλος (pics)

Γλέντι στη βίλα του στα Νότια Προάστια φαίνεται πως έκανε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Στο σπίτι του υπουργού, βρέθηκε μάλιστα και ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έπαιξε κιθάρα δίπλα στον υπουργό και εν συνεχεία πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. Το γλέντι έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Γλέντι στη βίλα του στα Νότια Προάστια φαίνεται πως έκανε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στο σπίτι του υπουργού, βρέθηκε μάλιστα και ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έπαιξε κιθάρα δίπλα στον υπουργό και εν συνεχεία πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Το γλέντι έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον μουσικό Τόλη Κιάο που βρέθηκε εκεί να «ανεβάζει» φωτογραφίες στα social media αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο και το σχόλιο “Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ.Αμύνης κ.Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωϊας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα..στο επανιδείν………”.

Ο Πάνος Καμμένος αγκαλιά με τον μουσικό Ο υπουργός με τον Τόλη Κιάο που έπαιξε μπουζούκι στο γλέντι Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο τραπέζι του υπουργού, στο βάθος η πισίνα της βίλας Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο γλέντι

Οι φωτογραφίες έφτασαν και στο Twitter, με χρήστη να σχολιάζει: “Αυτή είναι ζωάρα.!! Φαντάσου να κατέβει και στο Επικρατείας.!!”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις