Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σαββίδης στο μνημόσυνο των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Να φέρουμε το πρωτάθλημα στα Τέμπη»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαββίδης στο μνημόσυνο των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Να φέρουμε το πρωτάθλημα στα Τέμπη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών στο μνημόσυνο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου «πέταξε» από Θεσσαλονίκη με ελικόπτερο προκειμένου να δώσει το παρών του στο ετήσιο μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο μαζί με τον αντιπρόεδρο […]

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών στο μνημόσυνο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου «πέταξε» από Θεσσαλονίκη με ελικόπτερο προκειμένου να δώσει το παρών του στο ετήσιο μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση και ανέφερε για την ημέρα μνήμης: «Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Και να τους αφιερώνουμε τις επιτυχίες της ομάδας. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς».

Αμέσως μετά οι οπαδοί του Δικεφάλου ξεκίνησαν να τραγουδούν ένα σύνθημα για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα, με τον πρόεδρο να σημειώνει: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

Το παρών επίσης στο μνημόσυνο έδωσαν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του συλλόγου, καθώς και αντιπροσωπεία από όλους τους συνδέσμους της ομάδας, αλλά και εκατοντάδες φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη και από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις