Κυριάκος: Δεν αρκεί να αντιγράφεις, πρέπει και να μπορείς να υλοποιείς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος: Δεν αρκεί να αντιγράφεις, πρέπει και να μπορείς να υλοποιείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα ρύθμιση χρεών προς την εφορία που φέρεται να εξετάζει σχολίασε με μια αιχμηρή  ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης​. «Για τη ρύθμιση των 120 δόσεων που φαίνεται να προωθεί η κυβέρνηση… Δεν αρκεί να θέλεις να αντιγράφεις, πρέπει να μπορείς και να το […]

06.10.2018 | 11:59

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα ρύθμιση χρεών προς την εφορία που φέρεται να εξετάζει σχολίασε με μια αιχμηρή  ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης​.

«Για τη ρύθμιση των 120 δόσεων που φαίνεται να προωθεί η κυβέρνηση… Δεν αρκεί να θέλεις να αντιγράφεις, πρέπει να μπορείς και να το υλοποιείς», σχολίασε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αιχμές κατά της κυβέρνησης, με φόντο τις αναφορές για προωθούμενη ρύθμιση 120 δόσεων, άφησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Για τη ρύθμιση των 120 δόσεων που φαίνεται να προωθεί η κυβέρνηση… Δεν αρκεί να θέλεις να αντιγράφεις, πρέπει να μπορείς και να το υλοποιείς», ανέφερε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Exit mobile version