Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα “μαχαίρια” Μεσσαροπούλου – Νέγκα: Η δημοσίευση των sms τους και οι απαντήσεις (pics-vid)
LIFESTYLE

Στα “μαχαίρια” Μεσσαροπούλου – Νέγκα: Η δημοσίευση των sms τους και οι απαντήσεις (pics-vid)

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε την πληροφορία ότι η εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα στο Open TV κόβεται πριν καν αρχίσει και τη μετέδωσε μέσω του Happy Day. Στη συνέχεια και κατόπιν εορτής έστειλε sms στην Αθηναΐδα Νέγκα για να την ρωτήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Η Αθηναΐδα Νέγκα, απαντώντας της, τήν τρόλαρε άγρια, λέγοντάς της ότι θα […]

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε την πληροφορία ότι η εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα στο Open TV κόβεται πριν καν αρχίσει και τη μετέδωσε μέσω του Happy Day.

Στη συνέχεια και κατόπιν εορτής έστειλε sms στην Αθηναΐδα Νέγκα για να την ρωτήσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Η Αθηναΐδα Νέγκα, απαντώντας της, τήν τρόλαρε άγρια, λέγοντάς της ότι θα κάνει αισθησιακή εκπομπή. Της είπε ακόμη ότι δεν πληρώνεται από το κανάλι, αντιθέτως η ίδια πληρώνει για να κάνει εκπομπή!

Στη συνέχεια μάλιστα, η Αθηναΐς Νέγκα, προφανώς έξαλλη, πόσταρε στο Instagram την συνομιλία μέσω sms που είχε με την Τίνα Μεσσαροπούλου, γράφοντας:

«Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιο, εφημερίδα κ τηλεόραση, αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει, αν δεν άρεσα σε κάποιον, είναι σκληρό -πέρα από πλάκα -να το γράφει κ να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει. Είμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής κ εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι. Έμενα τι με ταράζει; Ποιον αφορά επίσης το ότι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον κ με έκοψε ;» την ευχαριστώ πάντως. Στάζει καλοσύνη ,στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω, γράφουμε κ κάτι ”καλουτσικο” δίπλα στο σκληρό! Cheers που λένε κ οι Άγγλοι».

Η συνομιλία

Το πρωί της Παρασκευής, η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε την απάντησή της μέσα από το Happy Day.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις