Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Όλος ο πλανήτης γελά με το ρεζιλίκι του Τραμπ – Με αέρα προέδρου και… χαρτί τουαλέτας στο παπούτσι (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Όλος ο πλανήτης γελά με το ρεζιλίκι του Τραμπ – Με αέρα προέδρου και… χαρτί τουαλέτας στο παπούτσι (vid)

Viral έχει γίνει το βίντεο όπου ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάζεται στο προεδρικό του αεροσκάφος, καθώς όλα τα βλέμματα τραβά το χαρτί τουαλέτας που έχει κολλήσει στο παπούτσι του. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος όλη την εβδομάδα πάει από πολιτεία σε πολιτεία των ΗΠΑ, δίδοντας ομιλίες, έγινε ρεζίλι το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρότσεστερ της […]

Viral έχει γίνει το βίντεο όπου ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάζεται στο προεδρικό του αεροσκάφος, καθώς όλα τα βλέμματα τραβά το χαρτί τουαλέτας που έχει κολλήσει στο παπούτσι του.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος όλη την εβδομάδα πάει από πολιτεία σε πολιτεία των ΗΠΑ, δίδοντας ομιλίες, έγινε ρεζίλι το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρότσεστερ της Μινεσότα την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες για να επιβιβαστεί στο Air Force One.

Το χαρτί τουαλέτας που κόλλησε στην σόλα του και δεν έλεγε να ξεκολλήσει, δε θα το ξεχάσει ποτέ κανείς.

Αυτό μάλιστα που έκανε τους χρήστες αναρωτιούνται είναι πως ο Τραμπ δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όσο ανέβαινε τις σκάλες.

«Μα καλά κανείς δεν τον σταμάτησε να του το πει;», ανέφερε μία στο Twitter, ενώ ένας άλλο σχολίασε «Γέλασα τόσο πολύ που νομίζω πως έβγαλα έναν μυ στο λαιμό».

Το βίντεο έχει γίνει το απόλυτο viral της ημέρας, έχοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια views στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις