Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Στελλίνι μου, ήσουν ο οδηγός μου” – Η τρυφερή φωτο με την 11χρονη στην αγκαλιά του αδελφού της
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Στελλίνι μου, ήσουν ο οδηγός μου” – Η τρυφερή φωτο με την 11χρονη στην αγκαλιά του αδελφού της

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Το Άργος πενθεί και οι άτυχοι γονείς που έθαψαν τα παιδιά τους πρέπει τώρα να μείνουν όρθιοι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια στα γενέθλια της μητέρας, δείχνει πραγματικά μια τρυφερή και αγαπημένη οικογένεια. Μάλιστα, η 8χρονη τότε, Στέλλα κάθεται στην αγκαλιά του μελλοντικού δολοφόνου και αυτόχειρα αδελφού […]

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Το Άργος πενθεί και οι άτυχοι γονείς που έθαψαν τα παιδιά τους πρέπει τώρα να μείνουν όρθιοι.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια στα γενέθλια της μητέρας, δείχνει πραγματικά μια τρυφερή και αγαπημένη οικογένεια.

Μάλιστα, η 8χρονη τότε, Στέλλα κάθεται στην αγκαλιά του μελλοντικού δολοφόνου και αυτόχειρα αδελφού της, πριν η μητέρα σβήσει τα κεράκια της.

Το προφίλ της μητέρας του άτυχου κοριτσιού, είναι γεμάτο από οικογενειακές φωτογραφίες γεμάτες ευτυχία…

Η μητέρα της Στέλλας, σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες της έχει μέσα και τον γιο του συζύγου της, δείχνοντας έτσι πως δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Κάθε φωτογραφία που έχει ανεβασμένη η άτυχη γυναίκα είναι ξεχωριστή ενώ συγκινητική είναι και η τελευταία ανάρτηση της που αναφέρεται στο παιδί της.

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά, ήσουν οδηγός μου».

Η ανταπόκριση των φίλων της γυναίκας στο Facebook ήταν μεγάλη, με δεκάδες από αυτούς να σπεύδουν να της δώσουν κουράγιο.

Η γυναίκα, απαντώντας σε μήνυμα, απευθύνθηκε για μια ακόμη φορά στο παιδί της με λόγια που συγκλονίζουν: «Καλό σου ταξίδι ζωή μου, κάθε μέρα μου λεγες “είσαι περήφανη μαμά μου για μένα;”. Κι εγώ σου απαντούσα “Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα, είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου, Στέλλα μου χωρίς εσένα δεν έχω ζωή”. Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες “σε λατρεύω μαμά μου”. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου. Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου, εσύ με προστάτεψες ζωή μου”.

Σε μια άλλη ανάρτηση  υπάρχει φωτογραφία κοινή του συζύγου της και πατέρα και των δύο παιδιών, με τη νεκρή, πλέον, κόρη της, στην οποία γράφει:  «Με τον έρωτά της, τον πατέρα της, που τον λάτρευε και του το έδειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

oik-foto06 oik-foto05 oik-foto02 oik-foto01 oik-foto03 oik-foto04
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις