Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το κορίτσι του “Τροχού” στο Next Top Model – Θα της έβαζαν “όχι” αλλά τους συγκίνησε (vid)
LIFESTYLE

Το κορίτσι του “Τροχού” στο Next Top Model – Θα της έβαζαν “όχι” αλλά τους συγκίνησε (vid)

Μπορεί να τη βλέπουμε στον Τροχό της Τύχης στο STAR, όμως αποφάσισε να κάνει ένα πέρασμα κι από το Next Top Model. Η νεαρή που αντικατέστησε τη Τζούλια Νόβα, περπάτησε και πόζαρε μπροστά στους κριτές του GNTM. Η Ιωσηφίνα Τζουφανάκη, «κέρδισε» τους κριτές, οι οποίοι την χαρακτήρισαν αμαζόνα, αλλά της είπαν πως δεν έδειχνε ότι […]

Μπορεί να τη βλέπουμε στον Τροχό της Τύχης στο STAR, όμως αποφάσισε να κάνει ένα πέρασμα κι από το Next Top Model.

Η νεαρή που αντικατέστησε τη Τζούλια Νόβα, περπάτησε και πόζαρε μπροστά στους κριτές του GNTM.

Η Ιωσηφίνα Τζουφανάκη, «κέρδισε» τους κριτές, οι οποίοι την χαρακτήρισαν αμαζόνα, αλλά της είπαν πως δεν έδειχνε ότι το ήθελε με όλη της την καρδιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιωσηφίνα Τζουγανάκη

Τότε το κορίτσι που βλέπουμε κάθε απόγευμα στο STAR εκμυστηρεύτηκε πως δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση λόγω της έντονης κριτικής που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία για τα παραπανίσια κιλά που είχε.

Τελικά η 19χρονη κατάφερε να πείσει τους κριτές και να πάρει 4 μεγάλα ναι.

Βέβαια οι κριτές του GNTM της εκμυστηρεύτηκαν πως με την πρώτη ματιά θα της έβαζαν όχι, αλλά λόγω της ιστορίας που τους εκμυστηρεύτηκε με τα προβλήματα που πέρασε με την αυτοπεποίθησή της και οι 4 άλλαξαν εν τέλει γνώμη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιωσηφίνα Τζουγανάκη Αποτέλεσμα εικόνας για Ιωσηφίνα Τζουγανάκη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις