Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητσοτάκης: “Απογοητευτική η απόρριψη της δωρεάς Μποδοσάκη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: “Απογοητευτική η απόρριψη της δωρεάς Μποδοσάκη”

Εναντίον της απόφασης των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας να ζητήσουν να απορριφθεί χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη γιατί είναι ιδιωτική, στρέφεται με ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί, στην επιστολή τους καλούσαν τον Υπουργό Παιδείας να παρέμβει και να απορρίψει την δωρεά Μποδοσάκη για να παραμείνει η Παιδεία κρατική. Στην ανάρτησή του ο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτάκης

Εναντίον της απόφασης των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας να ζητήσουν να απορριφθεί χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη γιατί είναι ιδιωτική, στρέφεται με ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί, στην επιστολή τους καλούσαν τον Υπουργό Παιδείας να παρέμβει και να απορρίψει την δωρεά Μποδοσάκη για να παραμείνει η Παιδεία κρατική.

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ κινείται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Τάσσεται υπέρ της κρατικής μέριμνας για τον άρτιο εξοπλισμό των σχολείων, αλλά δεν απορρίπτει τις δωρεές ιδιωτών, όταν είναι επωφελείς για το δημόσιο συμφέρον. «Αυτό συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Αυτή είναι η επιστολή της ΕΛΜΕ Μαγνησίας προς τον υπουργό Παιδείας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις