Σοκάρει η εξομολόγηση της Ζιζέλ: “Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω”

LIFESTYLE

Σοκάρει η εξομολόγηση της Ζιζέλ: “Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φαινομενικά την τέλεια ζωή: έχει απίστευτο σώμα, μία πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο που συνεχίζεται ακόμα και στα 38 της χρόνια, έναν σύζυγο – σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και δύο παιδιά. Όπως αποκαλύπτει, όμως, στην αυτοβιογραφία της «Μαθήματα: Ο δρόμος μου προς μία ζωή με νόημα», τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως […]

03.10.2018 | 15:12

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φαινομενικά την τέλεια ζωή: έχει απίστευτο σώμα, μία πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο που συνεχίζεται ακόμα και στα 38 της χρόνια, έναν σύζυγο – σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και δύο παιδιά.

Όπως αποκαλύπτει, όμως, στην αυτοβιογραφία της «Μαθήματα: Ο δρόμος μου προς μία ζωή με νόημα», τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Τα πρώτα της χρόνια ως μοντέλο σημαδεύτηκαν από άγχος και αρνητικές σκέψεις. Το πανέμορφο μοντέλο αποκαλύπτει ότι στο ζενίθ της καριέρας της υπέφερε από κρίσεις πανικού, σε σημείο που να σκεφτεί να τερματίσει τη ζωή της.

Καθώς ανήλθε γρήγορα στη δημοσιότητα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ξεκίνησε να έχει κρίσεις πανικού έπειτα από άσχημη εμπειρία σε πτήση. Αυτό της δημιούργησε κλειστοφοβία: φοβόταν τα αεροπλάνα, τα ασανσέρ, τα τούνελ, τα μικρά δωμάτια.

Με τις κρίσεις πανικού να αυξάνονται, η Ζιζέλ άρχισε να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στη ζωή της. «Ήμουν 23 χρονών και σκεφτόμουν ότι θα ήταν εύκολο αν αυτοκτονούσα, γιατί έτσι θα τέλειωναν όλα» εξομολογείται σε συνέντευξη στο People.

Tελικά, όπως περιγράφει στο βιβλίο της, η Βραζιλιάνα καλλονή ξεπέρασε την άσχημη αυτή περίοδο πηγαίνοντας πρώτα σε ψυχολόγο. Με τη βοήθεια των ειδικών, μπόρεσε επίσης να κόψει το τσιγάρο και να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ίδια περιγράφει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της ως μια έντονη εμπειρία που την άλλαξε ως άνθρωπο.

Exit mobile version