Σαν γκανγκστερική ταινία – Άλογο μπουκάρει σε μπαρ τρέχοντας, εξαφανίζονται όλοι (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Σαν γκανγκστερική ταινία – Άλογο μπουκάρει σε μπαρ τρέχοντας, εξαφανίζονται όλοι (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα άλογο μπουκάρει μέσα σε ένα μπαρ της Γαλλίας. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για στιγμιότυπο κάποιου γουέστερν εποχής, υπάρχει η απόδειξη. Οι πελάτες ενός μπαρ απολάμβαναν ήσυχα τα ποτά τους στο ήσυχο κτίριο του Chantilly, βόρεια του Παρισιού, όταν ένα άλογο κούρσας έσπρωξε δυνατά την πόρτα και άρχισε να χτυπά επάνω σε καρέκλες και τραπέζια. […]

01.10.2018 | 16:35

Ένα άλογο μπουκάρει μέσα σε ένα μπαρ της Γαλλίας. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για στιγμιότυπο κάποιου γουέστερν εποχής, υπάρχει η απόδειξη.

Οι πελάτες ενός μπαρ απολάμβαναν ήσυχα τα ποτά τους στο ήσυχο κτίριο του Chantilly, βόρεια του Παρισιού, όταν ένα άλογο κούρσας έσπρωξε δυνατά την πόρτα και άρχισε να χτυπά επάνω σε καρέκλες και τραπέζια.

Οι περισσότεροι θεατές, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού που σερβίρει στο μπαρ, τρέχουν πανικόβλητοι να βγουν αμέσως έξω.

Ο προπονητής του ιππέα, Jean-Marie Beguigne, επιβεβαίωσε ότι το άλογο εγκατέλειψε το αφεντικό του στους στάβλους του Chantilly Race Course, λιγότερο από ένα μίλι μακριά.

Ο Beguigne δήλωσε στην εφημερίδα Ouest France: «Ανάμεσα στην διαδρομή και στους στάβλους, ο αναβάτης έπεσε. Το άλογο δραπέτευσε βγαίνοντας στον δρόμο και διασχίζοντας έναν κυκλικό κόμβο, προτού μπει σε αυτό το μπαρ. Όλο το περιστατικό είναι μοναδικό».

Κανείς δεν τραυματίστηκε και ακόμη και το άλογο «δεν έδειξε σημάδια άγχους ή τραύματος» είπε ο Beguigne και πρόσθεσε πως το άλογο είχε «μια τάση για απόδραση».

Exit mobile version