Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιδεινώθηκε η κατάσταση του αγοριού που «απαγχονίστηκε» με κορδόνι κουρτίνας
ΕΛΛΑΔΑ

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του αγοριού που «απαγχονίστηκε» με κορδόνι κουρτίνας

Σύμφωνα με δήλωσή της διοικήτριας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Βασιλικής Παπαχριστοδούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάσταση της υγείας του αγοριού που βρέθηκε «απαγχονισμένο» με κορδόνι κουρτίνας, την περασμένη Πέμπτη, έχει επιδεινωθεί. Το αγοράκι, ηλικίας 2,5 ετών, που έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων (ΜΕΘ) με τη διάγνωση “απογχονισμός/κατάσταση μετά αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή”- είναι σε κρίσιμη […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ιπποκράτειο νοσοκομείο θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με δήλωσή της διοικήτριας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Βασιλικής Παπαχριστοδούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάσταση της υγείας του αγοριού που βρέθηκε «απαγχονισμένο» με κορδόνι κουρτίνας, την περασμένη Πέμπτη, έχει επιδεινωθεί.

Το αγοράκι, ηλικίας 2,5 ετών, που έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων (ΜΕΘ) με τη διάγνωση “απογχονισμός/κατάσταση μετά αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή”- είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο σε καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έπαθε ανακοπή όταν ο λαιμός του τυλίχθηκε με κορδόνι κουρτίνας την ώρα που έπαιζε.  Όταν η μητέρα του και η προγιαγιά του το είδαν πεσμένο στο έδαφος κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να το επαναφέρουν και διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στη συνέχεια στην εντατική παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις