“Ζωγράφισαν” Ρονάλντο – Μάτζουκιτς: Μια… ανάσα μόνο για τη Νάπολι! (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Ζωγράφισαν” Ρονάλντο – Μάτζουκιτς: Μια… ανάσα μόνο για τη Νάπολι! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντζουκιτς ήταν ασταμάτητοι στο παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι στο Τορίνο, όπου οι γηπεδούχοι διατήρησαν το απόλυτο στην ιταλική Serie A, με το τελικό 3-1. Τα δύο «αστέρια»  δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στη Νάπολι να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς με τη Γιουβέντους στο ντέρμπι της Serie A. Με […]

30.09.2018 | 11:10

 

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντζουκιτς ήταν ασταμάτητοι στο παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι στο Τορίνο, όπου οι γηπεδούχοι διατήρησαν το απόλυτο στην ιταλική Serie A, με το τελικό 3-1.

Τα δύο «αστέρια»  δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στη Νάπολι να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς με τη Γιουβέντους στο ντέρμπι της Serie A.

Με τρομερή εμφάνιση και 2 ασίστ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε «πάρτι» στο γήπεδο, ενώ ο Κροάτης «πυροβόλησε» δύο φορές, προκαλώντας εκστασιασμό στις κερκίδες του γηπέδου.

Με το τελικό 3-1 δε, η Γιουβέντους συνέχισε με το απόλυτο των νικών μετά από 7 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας αυξήσει τη διαφορά της από τους δεύτερους Ναπολιτάνους, ήδη στους 6 βαθμούς.

Exit mobile version