Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στην Ινδονησία – Δεκάδες πτώματα στην ακτή από τον σεισμό και το τσουνάμι (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στην Ινδονησία – Δεκάδες πτώματα στην ακτή από τον σεισμό και το τσουνάμι (pics-vid)

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από τον μεγάλο σεισμό 7,5 βαθμών και το τσουνάμι που ακολούθησε, στην Ινδονησία, ενώ εκφράζονται οι φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών. «Πολλά πτώματα έχουν βρεθεί κατά μήκος της ακτής της Παλού στο νησί Σουλαουέζι», ανακοίνωσε η ινδονησιακή υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών. «Δεν έχουμε συνολικές πληροφορίες ακόμη επειδή […]

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από τον μεγάλο σεισμό 7,5 βαθμών και το τσουνάμι που ακολούθησε, στην Ινδονησία, ενώ εκφράζονται οι φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών.

«Πολλά πτώματα έχουν βρεθεί κατά μήκος της ακτής της Παλού στο νησί Σουλαουέζι», ανακοίνωσε η ινδονησιακή υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.

«Δεν έχουμε συνολικές πληροφορίες ακόμη επειδή έχουν διακοπεί οι επικοινωνίες. Πολλά πτώματα βρέθηκαν κατά μήκος της ακτής εξαιτίας του τσουνάμι, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε αριθμούς», ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Ερασιτεχνικά βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς δείχνουν τα νερά της θάλασσας να σκεπάζουν τα σπίτια κατά μήκος της ακτογραμμής.

«Σοροί θυμάτων βρέθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, επειδή άνθρωποι χτυπήθηκαν από συντρίμμια κτιρίων που είχαν καταρρεύσει ή παρασύρθηκαν από τα νερά του τσουνάμι…συνεχίζουμε να συλλέγουμε στοιχεία», δήλωσε σήμερα ο ο Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ανακούφισης Εθνικών Καταστροφών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις