Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM: Η Μπαλατσινού παίρνει θέση στον καβγά Καγιά – Παπαγεωργίου (vid)
LIFESTYLE

GNTM: Η Μπαλατσινού παίρνει θέση στον καβγά Καγιά – Παπαγεωργίου (vid)

Στο Happy Day μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αναφέρθηκε στο Next Top Model και στην κόντρα που είχαν πρόσφατα η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή το σωματότυπο υποψήφιας. «Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Και σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι για μαγιό και αυτά που […]

Στο Happy Day μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αναφέρθηκε στο Next Top Model και στην κόντρα που είχαν πρόσφατα η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή το σωματότυπο υποψήφιας.

«Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Και σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι για μαγιό και αυτά που είναι oversize. Είμαστε σε μια άλλη εποχή. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι λίγο πιο Kim Kardashian.

Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εποχή. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Δεν κάνει να απορρίπτουμε, επειδή μια κοπέλα δεν είναι το παραδοσιακό μοντέλο», ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Όταν δούλευα εγώ, αυτό δεν υπήρχε. Δεν χρειαζόταν να βάλεις στήθος γιατί ήθελαν το στήθος της σαμπάνιας, το σαμπανιζέ. Όμως, κι εμένα κάποια στιγμή μου είχαν ζητήσει, επειδή είχα πολύ μάγουλα να αφαιρέσω τους φρονιμίτες και είπα όχι, δεν θα τους αφαιρέσω. Όταν ήμουν 52 κιλά και είχα πάει στους Γερμανούς, μου είπαν ότι η λεκάνη σου είναι μεγάλη και όσο και να αδυνατίσεις θα είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να σε πάρουμε. Τι να κάνω; Να πάω να κόψω τη λεκάνη; Όχι.»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις