Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιαννακόπουλος: Έστω και μετά θάνατον, ο πατέρας μου θα δει αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννακόπουλος: Έστω και μετά θάνατον, ο πατέρας μου θα δει αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τίμησε με συγκινητικό τρόπο την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο «πράσινος» παράγοντας που «έφυγε» από την ζωή πριν από μερικούς μήνες, ήταν ο λόγος που συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και είδαν να υψώνεται ένα μεγάλο λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ, το οποίο πήρε τη θέση του δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας. […]

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τίμησε με συγκινητικό τρόπο την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο «πράσινος» παράγοντας που «έφυγε» από την ζωή πριν από μερικούς μήνες, ήταν ο λόγος που συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Και είδαν να υψώνεται ένα μεγάλο λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ, το οποίο πήρε τη θέση του δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό, με την μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου να δεσπόζει, κάνοντας ακόμα πιο φορτισμένη την ατμόσφαιρα.

Το κορεό των φίλων του ΠΑΟ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

«Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον κόσμο να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο σε όσα συγκινητικά διαδραματίζονταν στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση προς τιμήν του πατέρα του και στάθηκε στα υπόλοιπα τμήματα, κάνοντας λόγο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και στον καθένα από εσάς, που ήρθατε σήμερα να τιμήσετε τον πατέρα μου», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον, θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

«Ευχαριστώ που ήρθατε να τιμήσετε τον Παύλο – Αδερφός μου ο Ομπράντοβιτς»

Το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο έστειλε ο αδερφός του, Θανάσης. Παίρνοντας το μικρόφωνο στο ΟΑΚΑ, ευχαρίστησε άπαντες που δίνουν το «παρών» και μίλησε με θερμά λόγια ειδικά για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Φίλοι μου αγαπημένοι. Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο, ειδικά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο θεωρώ αδερφό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες από το εξωτερικό, που ήρθαν για να τιμήσουν τον αδελφό μου. Τους αγαπώ. Θα τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να πω μια κουβέντα για κάθε Παναθηναϊκό, σε οποιαδήποτε γωνία της Ελλάδας. Να είναι περήφανος που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παλικάρια (σ.σ. της θύρας 13) και σε όλο τον κόσμο που βοηθάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νέα φανέλα του ΠΑΟ στο κέντρο του γηπέδου Δημήτρης Διαμαντίδης και Δήμος Ντικούδης Η φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου στα επίσημα Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος, μπροστά από το κορεό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου στην οροφή του κλειστό του ΟΑΚΑ Εκδηλη η συγκίνηση του Θανάση Γιαννακόπουλου Το εντυπωσιακό κορεό Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ΟΑΚΑ Θανάσης Γιαννακόπουλος και Παύλος Γιαννακόπουλος, εμφανώς συγκινημένοι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις