Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επί ποδός η Πυροσβεστική: 520 κλήσεις μέχρι τώρα λόγω της κακοκαιρίας
ΕΛΛΑΔΑ

Επί ποδός η Πυροσβεστική: 520 κλήσεις μέχρι τώρα λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και η Πυροσβεστική δέχθηκε μόνο μέχρι το μεσημέρι 520 κλήσεις, για κοπή δένδρων και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων που έχουν πέσει στους δρόμους. Πυρετωδώς εργάζονται 80 άνδρες, χωρισμένοι σε ομάδες ανά δύο, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις κλήσεις των πολιτών. Παράλληλα, για δεύτερη ημέρα τα πλοία παραμένουν δεμένα στα μεγαλύτερα λιμάνια της […]

Σχετική εικόνα

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και η Πυροσβεστική δέχθηκε μόνο μέχρι το μεσημέρι 520 κλήσεις, για κοπή δένδρων και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων που έχουν πέσει στους δρόμους. Πυρετωδώς εργάζονται 80 άνδρες, χωρισμένοι σε ομάδες ανά δύο, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις κλήσεις των πολιτών.

Παράλληλα, για δεύτερη ημέρα τα πλοία παραμένουν δεμένα στα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας ενώ σε πολλές περιοχές κλειστά είναι και τα σχολεία για λόγους προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ενώ δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό.

Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Γλύφα Φθιώτιδας-Αγιόκαμπος, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα- Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη,Κέρκυρα-Λευκίμμη. Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Λιμένας Θάσου.

Νωρίτερα το πρωί σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής λόγω δέντρων που έπεσαν πάνω στις γραμμές της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις