Πορεία στο κέντρο για τον Κωστόπουλο – Ζημιές σε καταστήματα (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορεία στο κέντρο για τον Κωστόπουλο – Ζημιές σε καταστήματα (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Αυτή την ώρα πάνω από χίλια άτομα πραγματοποιούν πορεία από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα μέσω της οδού Σταδίου διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, μετά από κάλεσμα που απηύθυναν σε «συλλογικότητες, σωματεία και ατομικότητες» , μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Μεταξύ άλλων, στο κάλεσμα τους αναφέρουν […]

26.09.2018 | 19:46

 

Αυτή την ώρα πάνω από χίλια άτομα πραγματοποιούν πορεία από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα μέσω της οδού Σταδίου διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, μετά από κάλεσμα που απηύθυναν σε «συλλογικότητες, σωματεία και ατομικότητες» , μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Μεταξύ άλλων, στο κάλεσμα τους αναφέρουν «Ο θάνατος έχει πολλές εκφάνσεις: Πολιτικός. Κοινωνικός. Ταξικός. Οικογενειακός. Καθημερινός. Δημοσιογραφικός. Και αυτός ο θάνατος δεν θα μείνει έτσι. Αν δεν βγούμε τώρα στους δρόμους, πότε θα βγούμε; Για τον Ζακ».

Μικρή μερίδα από αυτούς που ήταν στην συγκέντρωση σε κάποια στιγμή αποσπάστηκε στην Πανεπιστήμιου, έκανε ζημιές σε καταστήματα και «κατέβασε» τζαμαρίες, ενώ έγιναν ζημιές και σε ΑΤΜ. Πάντως, αποδοκιμάστηκαν έντονα από την πλειοψηφία των ανθρώπων που έκανε ειρηνικά διαδήλωση.

H πορεία πραγματοποιείται λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 73χρονος κοσμηματοπώλης που εμφανίζεται στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας να κλωτσά τον 33χρονο στο κεφάλι.

Exit mobile version