Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντρεύτηκε ξανά ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση – Υπέροχος, χλιδάτος γάμος (pics-vid)
LIFESTYLE

Παντρεύτηκε ξανά ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση – Υπέροχος, χλιδάτος γάμος (pics-vid)

Γαμπρός ντύθηκε ξανά ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, στο πλευρό της εντυπωσιακής Ντενίζε Σεβέρο. Ο «Ντόντα», όπως είναι περισσότερο γνωστός ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση και η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια παντρεύτηκαν στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώπιον 200 καλεσμένων, ανάμεσά τους ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Κακά. View this post on Instagram Casamento @denizesevero e @dodamiranda […]

Doda-Miranda-e-Denize-Severo

Γαμπρός ντύθηκε ξανά ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, στο πλευρό της εντυπωσιακής Ντενίζε Σεβέρο.

Ο «Ντόντα», όπως είναι περισσότερο γνωστός ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση και η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια παντρεύτηκαν στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώπιον 200 καλεσμένων, ανάμεσά τους ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Κακά.

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να παντρευτώ στην παραλία και ο Ντόντα έχει πορτογαλική υπηκοότητα. Σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, πρότεινε να πάμε στην Πορτογαλία και την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Έτσι μας ήρθε η ιδέα για τον γάμο σε αυτό το μαγικό μέρος, με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους μας. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα στο Αλγκάβρε, αυτό το γοητευτικό μέρος», είπε η νύφη.

https://www.instagram.com/p/BoDPOszFka-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoCjkionwc2/?utm_source=ig_embed

Μετά την τελετή, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν σε πάρτι σε θέρετρο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2016, όταν η Ντενίζε πήρε συνέντευξη από τον Ντόντα, σε αγώνες ιππασίας.

https://www.instagram.com/p/BoCi8V9nBHY/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις