Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Μπέτις: «Λευκή» ισοπαλία – Με δέκα παίκτες οι «ερυθρόλευκοι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Μπέτις: «Λευκή» ισοπαλία – Με δέκα παίκτες οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Μπέτις στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιμίκα (73′) είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Επόμενος αντίπαλος του […]

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Μπέτις στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιμίκα (73′) είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού η Μίλαν, στις 4 Οκτωβρίου στο «Σαν Σίρο».

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης (35′ Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης, Φετφατζίδης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80′ Τοροσίδης), Χασάν.

ΜΠΕΤΙΣ (Κίκε Σετιέν): Ρόμπλες, Χάβι Γκαρσία, Σέρχιο Λεόν (72′ Κανάλες), Τέγιο, Σίντνεϊ, Λορέν Μορόν, Χοακίν (80΄ Σανάμπρια), Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83′ Ινούι), Μαντί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις