Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η σοκαριστική φωτογραφία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ξυλοκοπήθηκε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σοκαριστική φωτογραφία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ξυλοκοπήθηκε

Άγρια επίθεση δέχθηκε όπως έγινε γνωστό, μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ο Βαγγέλης ξυλοκοπήθηκε, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία, το περασμένο Σάββατο ενώ περίμενε σε στάση για να πάει σε αντιφασιστική συναυλία. Η φωτογραφία του 28χρονου δημοσιεύτηκε σε σελίδα του διαδικτύου, και όπως αναφέρει η ανάρτηση, τραβήχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο πριν ο νεαρός […]

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Άγρια επίθεση δέχθηκε όπως έγινε γνωστό, μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βαγγέλης ξυλοκοπήθηκε, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία, το περασμένο Σάββατο ενώ περίμενε σε στάση για να πάει σε αντιφασιστική συναυλία.

Η φωτογραφία του 28χρονου δημοσιεύτηκε σε σελίδα του διαδικτύου, και όπως αναφέρει η ανάρτηση, τραβήχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο πριν ο νεαρός άνδρας εισαχθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου παρέμεινε για παρακολούθηση λόγω των κρανιακών του κακώσεων από κλοτσιές στο κεφάλι.

Η επίθεση σημειώθηκε το Σαββατόβραδο στο Πέραμα, ενώ ο 28χρονος βρισκόταν καθ’ οδόν για να παρακολουθήσει την αντιφασιστική συναυλία που διεξαγόταν στο Κερατσίνι, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ περίμενε σε στάση λεωφορείου για να πάει στην εκδήλωση. Κάποιοι μαυροφορεμένοι τον έβρισαν και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Νίκαιας ενώ ανακοίνωση εξέδωσε για το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις