“Φονικές” φράουλες και μπανάνες στην Αυστραλία – Σοκ από τα ευρήματα στο εσωτερικό (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Φονικές” φράουλες και μπανάνες στην Αυστραλία – Σοκ από τα ευρήματα στο εσωτερικό (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκ σε ολόκληρη την Αυστραλία – Βρήκαν καρφίτσες και βελόνες μέσα σε συσκευασία με φράουλες που αγόρασαν από σούπερ μάρκετ Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο καθώς φράουλες με βελόνες έχουν αναφερθεί σε έξι πολιτείες και περιοχές ενώ ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσε ένα φρούτο με βελόνα. Το πρώτο περιστατικό αναφέρθηκε στο Κουίνσλαντ την περασμένη […]

17.09.2018 | 13:53

Σοκ σε ολόκληρη την Αυστραλία – Βρήκαν καρφίτσες και βελόνες μέσα σε συσκευασία με φράουλες που αγόρασαν από σούπερ μάρκετ

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο καθώς φράουλες με βελόνες έχουν αναφερθεί σε έξι πολιτείες και περιοχές ενώ ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσε ένα φρούτο με βελόνα.

Το πρώτο περιστατικό αναφέρθηκε στο Κουίνσλαντ την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια υπήρξαν αναφορές  από τη Νέα Νότια Ουαλία, τη Βικτώρια, την Αυστραλιανή Πρωτεύουσα, τη Νότια Αυστραλία και την Τασμανία.

Τα μεγάλα καταστήματα σε Νέα Ζηλανδία έχουν σταματήσει να πωλούν φράουλες από την Αυστραλία, ενώ αρκετές εταιρίες έχουν ανακαλέσει τα συσκευασμένα φρούτα.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα πως βρήκαν ένα μεταλλικό αντικείμενο σε μία μπανάνα, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο φόβο στους καταναλωτές.

Ο υπουργός Υγείας της Αυστραλίας Greg Hunt διέταξε την Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας να διερευνήσουν την υπόθεση.

«Είναι ένα πολύ φαύλο έγκλημα και μια γενική επίθεση στο κοινό», είπε.

Οι αρχές του Κουίνσλαντ έχουν προσφέρει αμοιβή αξίας 72.000 δολαρίων σε όποιον μπορεί να προσφέρει πληροφορίες.

Το μόνο νεότερο στην υπόθεση είναι οι αποκαλύψεις υπαλλήλων της Ένωσης Παραγωγών Φράουλας, οι οποίοι δήλωσαν ότι οι βελόνες μπορεί να έχουν τοποθετηθεί από έναν δυσαρεστημένο υπάλληλο.

Exit mobile version