Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένα ανόητο παιχνίδι έστειλε στον θάνατο τον 16χρονο (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ανόητο παιχνίδι έστειλε στον θάνατο τον 16χρονο (pics-vid)

Μοιραία ήταν η απογευματινή βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι στο Ηράκλειο. Ο 16χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσαν στη λεωφόρο «μπαϊ- πας», όταν έπεσε από ύψος 4 μέτρων και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια. Ο άτυχος νέος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο ύψους τεσσάρων μέτρων και στην προσπάθειά του να πηδήξει […]

Μοιραία ήταν η απογευματινή βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι στο Ηράκλειο.

Ο 16χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσαν στη λεωφόρο «μπαϊ- πας», όταν έπεσε από ύψος 4 μέτρων και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια.

Ο άτυχος νέος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο ύψους τεσσάρων μέτρων και στην προσπάθειά του να πηδήξει από το ένα σημείο στο άλλο, έπεσε στο κενό, σύμφωνα με τον λιμενάρχη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθύμιο Δουβή, ο «16χρονος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».

«Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο γιατρός όπου και διαπίστωσε ότι το νεαρό αγόρι δεν ήταν στη ζωή. Η επιχείρηση συνεχίστηκε για τον απεγκλωβισμό του, ενώ από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση ήταν άμεση από Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ», πρόσθεσε ο κύριος Δούβης στο Crete TV.

Η κατάληξη ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι και το σώμα του να σφηνώσει ανάμεσα στους κυματοθραύστες με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση ανδρών της ΕΜΑΚ για να μπορέσουν να το βγάλουν.

Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού από τον εξωτερικό λιμενοβραχίονα του λιμανιού του Ηρακλείου επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα και δυνάμεις του Λ.Σ.

Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγα λεπτά μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις