Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 13 οι νεκροί από τον Φλόρενς – Πέφτουν «μνημειώδεις» ποσότητες βροχής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13 οι νεκροί από τον Φλόρενς – Πέφτουν «μνημειώδεις» ποσότητες βροχής

Δεκατρείς άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Φλόρενς στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ Οι κάτοικοι που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους προειδοποιήθηκαν να μην επιχειρήσουν να επιστρέψουν, γιατί μπορεί να είναι πιθανή η περαιτέρω εξασθένηση του τυφώνα σύντομα, αλλά παραμένει ο κίνδυνος για ξαφνικές πλημμύρες στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα. Τουλάχιστον […]

Δεκατρείς άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Φλόρενς στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

Οι κάτοικοι που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους προειδοποιήθηκαν να μην επιχειρήσουν να επιστρέψουν, γιατί μπορεί να είναι πιθανή η περαιτέρω εξασθένηση του τυφώνα σύντομα, αλλά παραμένει ο κίνδυνος για ξαφνικές πλημμύρες στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα.

Τουλάχιστον 10 είναι οι νεκροί στη Β. Καρολίνα, ανάμεσά τους μια μητέρα και το μωρό της που σκοτώθηκαν μέσα στο σπίτι τους από πτώση δένδρου, ενώ άλλοι 3 έχασαν τη ζωή τους στη Νότια Καρολίνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για lawrence usa

Πολλοί δρόμοι παραμένουν αποκλεισμένοι από πτώσεις δένδρων και ηλεκτρικών στύλων ή και από ξαφνικές πλημμύρες. Περίπου 750.000 νοικοκυριά δεν είχαν ηλεκτρικό το Σάββατο στη Βόρεια Καρολίνα.

Η καταιγίδα «ρίχνει μνημειώδεις ποσότητες βροχής», προειδοποίησε ο Ρόι Κούπερ, ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, της Πολιτείας που έχει πληγεί περισσότερο.

Ένα μέρος της πόλης Νιου Μπερν, με πληθυσμό 30.000 κατοίκων, βρίσκεται κάτω από τα νερά από την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν εκατοντάδες κάτοικοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead

Περισσότεροι από 400 άνθρωποι διασώθηκαν και 4.200 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, είπε το Σάββατο ο δήμαρχος του Νιου Μπερν Ντέινα Άουτλο. «Η προτεραιότητα είναι να αντληθούν τα νερά μέσα στην πόλη», όμως «δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της επιστροφής», πρόσθεσε μιλώντας στο CNN και απευθυνόμενος στους 1.200 κατοίκους της πόλης που έχουν καταφύγει σε κέντρα υποδοχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead Αποτέλεσμα εικόνας για florence usa dead
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις