Στο Νέο Βουτζά ο Σπίρτζης, εξόργισε τους κατοίκους – Ένταση και ειρωνικά γέλια (vid)

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Στο Νέο Βουτζά ο Σπίρτζης, εξόργισε τους κατοίκους – Ένταση και ειρωνικά γέλια (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Προκλητική ήταν ξανά η συμπεριφορά του Χρήστου Σπίρτζη, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κατοίκων του Νέου Βουτζά που ακόμη παλεύουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Στην συνάντηση μετείχαν η Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος […]

14.09.2018 | 21:44

 

Προκλητική ήταν ξανά η συμπεριφορά του Χρήστου Σπίρτζη, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κατοίκων του Νέου Βουτζά που ακόμη παλεύουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Στην συνάντηση μετείχαν η Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν τις 20:00.

Τα αίματα άναψαν όταν το λόγο πήρε ο κ.Σπίρτζης και ξαφνικά υπήρξαν παρεμβάσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι ήθελαν να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Ένας από τους κατοίκους, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του στο Μάτι, σηκώθηκε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι για να διεξαχθεί ομαλά η συζήτηση.

Ο υπουργός ανέφερε για ποιο λόγο επικρατεί αυτή η ένταση, και οι πολίτες ξεκίνησαν να μιλούν ειρωνικά, ενώ στη συνέχεια ο κ.Σπίρτζης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες από ανθρώπους που πολιτεύονται με συγκεκριμένα κόμματα στο Μάτι.

Στο σημείο αυτό ανέβηκαν ακόμη περισσότερο οι τόνοι, με τη συντονίστρια να ζητά να διακοπεί η συζήτηση.

«Θέλω να πω την άποψή μου» έλεγε ένας πολίτης.

«Μετά, να πάμε για καφέ αν θέλετε» απάντησε ο Χρ. Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών προκαλώντας ειρωνικά γέλια.

Κι όλα αυτά μετά τις καταγγελίες για το υφάκι που είχε κατά την επίσκεψή του στο Μάτι.

Exit mobile version