Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πάνος Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνος Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ

  «Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη του στο militaire.gr, ρωτήθηκε για το αν έχουν διαρραγεί οι δεσμοί του με το κόμμα από το οποίο προέρχεται. «Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς». Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άδωνι […]

 

καμμενος μητσοτακης

«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη του στο militaire.gr, ρωτήθηκε για το αν έχουν διαρραγεί οι δεσμοί του με το κόμμα από το οποίο προέρχεται.

«Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και του ΚΙΝΑΛ λέγοντας: «Αυτοί τα βρήκαν μεταξύ τους για να καλύψουν τις απάτες τους» ενώ πρόσθεσε: «Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζεται σε αυτούς που ύβριζαν και τον ίδιο και τον Καραμανλή».

Όσον αφορά τα αναδρομικά των ενστόλων είπε: «Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους». Είπε δε ότι η καταβολή τους θα αρχίσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Για το θέμα των Σκοπίων κατηγόρησε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις που κάνουν και υποστήριξε ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ πιθανό να μην προχωρήσει και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες.

Για τη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ λέει πως πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η περιζήτητη νύφη . “Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει ακόμη για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα”, πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη:

Καμμένος
Επιμένει ο Καμμένος: Για το Σκοπιανό, θα ρίξω την κυβέρνηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις