Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα δύο πιο συχνά λάθη στην καθαριότητα του σπιτιού, που κάνουμε όλοι ?
PLUS

Τα δύο πιο συχνά λάθη στην καθαριότητα του σπιτιού, που κάνουμε όλοι ?

H Kadi Dulude, ειδικός σε θέματα καθαριότητας του σπιτιού, αναφέρει τα δύο πιο συχνά λάθη στην καθαριότητα του σπιτιού και μας δείχνει τον τρόπο να τα διορθώσουμε: O σωστός καθαρισμός γίνεται από τα ψηλότερα σημεία προς τα χαμηλότερα και όχι το αντίστροφο Eίναι λάθος να ξεκινάς πχ. από το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του σπιτιού όταν ακόμα δεν […]

H Kadi Dulude, ειδικός σε θέματα καθαριότητας του σπιτιού, αναφέρει τα δύο πιο συχνά λάθη στην καθαριότητα του σπιτιού και μας δείχνει τον τρόπο να τα διορθώσουμε:

O σωστός καθαρισμός γίνεται από τα ψηλότερα σημεία προς τα χαμηλότερα και όχι το αντίστροφο

Eίναι λάθος να ξεκινάς πχ. από το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του σπιτιού όταν ακόμα δεν έχεις ξεσκονίσει τα ράφια ή τα ψηλότερα σημεία γενικότερα. Ξεκίνα από την κορυφή και συνέχισε προς τα κάτω, δηλαδή ξεκίνα από τα ράφια, συνέχισε με τραπέζια-πάγκους και τέλος, προχώρησε στο καθάρισμα του πατώματος.

Αν δεν κάνεις τον καθαρισμό με την σωστή σειρά, δηλαδή έχεις ξεκινήσει από το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, η σκόνη -καθώς θα καθαρίζεις τα ράφια- θα διαχέεται παντού και το αποτέλεσμα θα δείχνει ημιτελές.

Αποτέλεσμα εικόνας για clean home

Μία δουλειά κάθε φορά και ποτέ όλες μαζί

Η ειδικός αναφέρει ότι όταν δεν επικεντρωνόμαστε σε μία δουλειά και την διακόπτουμε για να ασχοληθούμε με μια άλλη, δεν τελειώνουμε ποτέ και φτάνουμε στο σημείο να δυσανασχετούμε.

Είναι σύνηθες φαινόμενο να προχωράμε απότομα από το ένα δωμάτιο στο άλλο για να συγυρίσουμε και στο τέλος να μην μπαίνει κανένα σε τάξη. «Θα επιστρέψω αργότερα εδώ» εδώ λέμε αλλά δεν επιστρέφουμε εύκολα γιατί κάτι άλλο μας έχει αποσπάσει την προσοχή.

Δείτε ακόμη:

retro-bathroom-
Με αυτά τα δύο τρικ, το σιφόνι θα «ξεχειλίζει» φρεσκάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις