Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τη νύχτα, στα κρυφά έφτασε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Σαν βασιλιάς (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη νύχτα, στα κρυφά έφτασε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Σαν βασιλιάς (vids)

Σαν τον κλέφτη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας, με συνοδεία… σοκ. Ο πρωθυπουργός έφτασε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 11:45 το βράδυ της Πέμπτης. Στη συνέχεια, συνοδεία 11 οχημάτων μετέβη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Από τη στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώθηκε τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο […]

Σαν τον κλέφτη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας, με συνοδεία… σοκ.

Ο πρωθυπουργός έφτασε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 11:45 το βράδυ της Πέμπτης. Στη συνέχεια, συνοδεία 11 οχημάτων μετέβη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Από τη στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώθηκε τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο μετακίνησης του πρωθυπουργού και της συνοδείας του, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευε αυτοκινητοπομπή 11 οχημάτων και ενός ασθενοφόρου. Συγκεκριμένα, ήταν 9 συμβατικά ΙΧένα περιπολικόένα βανάκι και ένα ασθενοφόρο.

Η διαδρομή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο είναι μία απόσταση 15,59 χλμ. και κατά μήκος της είχαν νεκρώσει τα πάντα, αφού Αστυνομία, Ασφάλεια και Τροχαία απέκλειαν δρόμους και σταματούσαν την κυκλοφορία των ΙΧ.

Προφανώς από το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξαν ο πρωθυπουργός να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης, ώστε να μη συμπέσει η άφιξή του στην πόλη για την 83η ΔΕΘ με τα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις