Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι 5 λόγοι που δεν θα τον ξαναδείς μετά το σεξ
PLUS

Οι 5 λόγοι που δεν θα τον ξαναδείς μετά το σεξ

Περάσατε μια βραδιά – κόλαση που έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο. Αγκαλιές, φιλιά και αυτό το «τα λέμε», την τόσο ύπουλη φράση. Και μετά σιωπή. Πήγαινες πέρα – δώθε, είχες το μυαλό σου όλη μέρα στο κινητό και το κοπανούσες μήπως και έχει πρόβλημα και το μήνυμά του δεν έφτασε ακόμη. Αμ δε. Απλά […]

woman sexy smokes

Περάσατε μια βραδιά – κόλαση που έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο. Αγκαλιές, φιλιά και αυτό το «τα λέμε», την τόσο ύπουλη φράση.

Και μετά σιωπή. Πήγαινες πέρα – δώθε, είχες το μυαλό σου όλη μέρα στο κινητό και το κοπανούσες μήπως και έχει πρόβλημα και το μήνυμά του δεν έφτασε ακόμη. Αμ δε. Απλά δεν έστειλε.

Χαρτομάντιλα στο πάτωμα, σοκολατάκια, πατατάκια και παράπονα στις φιλενάδες. «Κι αυτός;», αναρωτιέσαι. Επειδή είναι νόμος πως η γυναίκα κινεί τα νήματα, 99% το λάθος είναι δικό σου. Ακόμη κι αν πρόκειται για τον σκληροπυρηνικό τύπο, πάλι φταις εσύ που δεν του έκοψες τον αέρα με αυτόν τον ναζιάρικο τρόπο σου.

?Τι συμβαίνει όμως και ένας άντρας εξαφανίζεται;

? Θέλει να το παίζει σκληρός

Είναι μια περίεργη κατάσταση, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί πάλι, απλά δεν μπορείς να γνωρίζεις το πότε. Αν είσαι διαθέσιμη να περιμένεις, τότε ίσως στο τέλος φανείς τυχερή.

?? Είναι παντρεμένος ή έχει σχέση

Δυστυχώς έπεσες σε μια από τις μεγαλύτερες παγίδες. Πολλοί άντρες όταν βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις αρχίζουν να προβληματίζονται αν αρέσουν ακόμα. Και για να πάρουν την επιβεβαίωση ξεκινάνε ένα παιχνίδι με μια κοπέλα που τους έχει τραβήξει την προσοχή. Για να μην είσαι λοιπόν εσύ το θύμα, φρόντισε να προσέξεις από την αρχή κάποια σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι είναι σε σχέση.

Αποτέλεσμα εικόνας για leave you after sex

 ❌❌ Τρομοκρατήθηκε μήπως;

Μήπως του έκανες από το πρώτο κιόλας βράδυ ερωτική εξομολόγηση; Οι άντρες συνήθως νιώθουν ότι θα εγκλωβιστούν όταν δεσμεύονται πολύ γρήγορα. Οπότε μη τον τρομάξεις γιατί είναι λογικό να εξαφανιστεί.

? Δεν του άρεσε το σεξ

Δεν φταις εσύ, απλά δεν είχατε χημεία στο κρεβάτι. Δεν ταιριάζουν όλοι οι με όλους και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, παρά να τον ξεχάσεις.

? Φέρθηκες σαν άντρας

Ή άναψες τσιγάρο μετά το σεξ, ή άρχισες να μιλάς σα νταλικιέρης. Μήπως του έκανες κάποιο κακόγουστο αστείο για τις επιδόσεις του; Αν ναι, άφησέ το να χαθεί, μην το ψάξεις. Η κακή εντύπωση που έκανες δεν θα αλλάξει.

Δείτε ακόμη:

Γιατί η στολή, ερεθίζει τόσο πολύ τις γυναίκες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις