Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο 24χρονος έσφαξε τους ηλικιωμένους – Το ομολόγησε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 24χρονος έσφαξε τους ηλικιωμένους – Το ομολόγησε

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση του 24χρονου για την διπλή δολοφονία στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα Ο εγγονός των θυμάτων ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του. Ο νεαρός, που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική […]

φονος

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση του 24χρονου για την διπλή δολοφονία στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα

Ο εγγονός των θυμάτων ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του.

Ο νεαρός, που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Τα τελευταία χρόνια, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο ίδιο κτίριο κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε θόρυβο. Εκείνοι ήταν που αντίκρισαν στις 11 το πρωί το θέαμα με το ηλικιωμένο ζευγάρι κατακρεουργημένο.

Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Δεν εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να σκοτώσει τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

Δείτε ακόμη:

Ζευγάρι δολοφονήθηκε άγρια στην Καβάλα – Προσήχθη ο εγγονός

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις