Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ντέμη Νικολαΐδη – Κοντά του η Δέσποινα Βανδή
ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ντέμη Νικολαΐδη – Κοντά του η Δέσποινα Βανδή

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρός της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο, σε ηλικία 79 ετών. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου έχασε τελικά τη μάχη. Ο Γιώργος Νικολαΐδης αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και […]

Vandi_Nikolaidi

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρός της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο, σε ηλικία 79 ετών.

Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου έχασε τελικά τη μάχη.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο Ντέμης Νικολαΐδης, που ήρθε από την Αθήνα.

Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο και την Μελίνα.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, που είναι το χωριό καταγωγής της οικογένειας Νικολαΐδη και βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις