Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανέπαφα 1 στις 3 πληρωμές ως το 2020
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέπαφα 1 στις 3 πληρωμές ως το 2020

Η σταδιακή διείσδυση των συναλλαγών με κάρτες και των ψηφιακών πορτοφολιών αναμένεται να φέρουν περαιτέρω τόνωση των ανέπαφων πληρωμών. Έτσι, σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται ως το 2020 οι ανέπαφες πληρωμές να ανέρχονται σε αξία σε $2 τρις, αντιπροσωπεύοντας το 15% των συναλλαγών των POS. φέρνει. Ως αποτέλεσμα, οι ανέπαφες πληρωμές αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, με […]

Η σταδιακή διείσδυση των συναλλαγών με κάρτες και των ψηφιακών πορτοφολιών αναμένεται να φέρουν περαιτέρω τόνωση των ανέπαφων πληρωμών. Έτσι, σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται ως το 2020 οι ανέπαφες πληρωμές να ανέρχονται σε αξία σε $2 τρις, αντιπροσωπεύοντας το 15% των συναλλαγών των POS.

φέρνει. Ως αποτέλεσμα, οι ανέπαφες πληρωμές αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι το 2020 θα ανέρχονται – σε αξία – σε $2 τρις, αντιπροσωπεύοντας το 15% της συνολικής αξίας των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω ΡΟS.

Παρόλα αυτά, οι ανέπαφες συναλλαγές θα συνεχίσουν να υπολείπονται των πληρωμών μέσω καρτών – χρεωστικών και πιστωτικών – λόγω της υψηλής διείσδυσης των τελευταίων. Η ευρύτερη υιοθέτηση των contactless πληρωμών αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις αγορές της Ευρώπης, της Άπω Ανατολής και της Κίνας. Ήδη, οι ανέπαφες πληρωμές είναι οι ισχυρότερες σε όλη την Άπω Ανατολή, την Κίνα, αλλά και τις άλλες περιοχές της Ασίας-Ειρηνικού, οι οποίες μαζί αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 55% των συνολικών της αξίας των συναλλαγών με ανέπαφες πληρωμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μασούτης: «Χρειάζονται πολλά βήματα ακόμη»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις