Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συγγενής θύματος στο Μάτι χτύπησε με μπουνιές Αξιωματικό της Πυροσβεστικής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγενής θύματος στο Μάτι χτύπησε με μπουνιές Αξιωματικό της Πυροσβεστικής

Η αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων για τον άδικο χαμό των δικών τους ανθρώπων δεν μπορεί ακόμη να καταλαγιάσει, κάτι που αποδείχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με επεισόδιο που σημειώθηκε στο Περιστέρι. Εκεί, δηλαδή όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ένας 51χρονος γιος ζευγαριού που χάθηκε στη φωτιά, επιτέθηκε […]

ματι πυροσεστης

Η αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων για τον άδικο χαμό των δικών τους ανθρώπων δεν μπορεί ακόμη να καταλαγιάσει, κάτι που αποδείχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με επεισόδιο που σημειώθηκε στο Περιστέρι.

Εκεί, δηλαδή όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ένας 51χρονος γιος ζευγαριού που χάθηκε στη φωτιά, επιτέθηκε σε αξιωματικό της Πυροσβεστικής.

Ο 51χρονος ζήτησε να αλλάξει την κατάθεσή του, ωστόσο, οι αρμόδιοι τον ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς η προανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τότε, ο άντρας τον χτύπησε με γροθιά στον θώρακα.

 

Μετά την επίθεση με μπουνιές στον Αξιωματικό, ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ εις βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία.

Ο αξιωματικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πήρε εξιτήριο το πρωί του Σαββάτου.

Δείτε ακόμη:

psinakis

Νεκροί, θαμμένοι στο πάρκινγκ – Ο Ψινάκης προκαλεί για ακόμα μία φορά (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις