Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η φωτογράφιση – έπος του Κασέλ με την 21χρονη Τίνα: Έτοιμος να ξαναγίνει πατέρας
LIFESTYLE

Η φωτογράφιση – έπος του Κασέλ με την 21χρονη Τίνα: Έτοιμος να ξαναγίνει πατέρας

Παρά τις τρεις δεκαετίες διαφορά, ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κιουνάκι είναι άκρως ερωτευμένοι και τίποτα δεν τους σταματά. Ο σταρ του κινηματογράφου και πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι και το νεαρό μοντέλο, παντρεύονται και σχεδιάζουν να κάνουν οικογένεια. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται την κατά 30 χρόνια νεότερή του καλλονή σύντροφό του και δήλωσε πως […]

vincent-cassel-et-tina-kunakey

Παρά τις τρεις δεκαετίες διαφορά, ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κιουνάκι είναι άκρως ερωτευμένοι και τίποτα δεν τους σταματά.

Ο σταρ του κινηματογράφου και πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι και το νεαρό μοντέλο, παντρεύονται και σχεδιάζουν να κάνουν οικογένεια.

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται την κατά 30 χρόνια νεότερή του καλλονή σύντροφό του και δήλωσε πως σκέφτεται να κάνει και παιδί μαζί της.

Ο 52χρονος πρώην της Μπελούτσι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την 21χρονη σύντροφό του Τίνα Κιουνάκι και έδωσε κοινή συνέντευξη μαζί της στο Vanity Fair.

Μεταξύ άλλων ο Κασέλ αποκάλυψε ότι θέλει να παντρευτεί την Τίνα και να αποκτήσει μαζί της παιδιά.

«Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι».

«Μετά το χωρισμό από την Μόνικα δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα, αφού είχα ήδη παντρευτεί και κάνει παιδιά. Μετά από λίγο όμως συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Η Τια είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς».

Η Κιουνάκι από την άλλη είπε ότι ο Κασέλ είναι έτοιμος να γίνει για τρίτη φορά πατέρας, ενώ για την πρόταση γάμου ανέφερε: «Όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ, πριν μερικούς μήνες, με εξέπληξε. Δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ ξανά πριν. Δεν απάντησα αμέσως, γιατί δεν το περίμενα…».

Η 21χρονη που κατάγεται από την Σικελία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των δυο τους από τρυφερές τους στιγμές στον λογαριασμό της στο Instagram και ο Κασέλ φαίνεται ότι έχει βρει στο πρόσωπό της την απόλυτη αγάπη.

Η Τίνα Κούνακεϊ μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Παρίσι, Λονδίνο και Σικελία, μιλάει τρεις γλώσσες και όπως όλα δείχνουν θα κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Όπως λένε οι κακές γλώσσες, ήδη μετρά σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης με τον γόη, ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση μαζί της, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι.

https://instagram.com/p/BlQq5gJgKGl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmLpAdegt4T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Δείτε ακόμη:

monica_bellucci_4009

Η Μόνικα Μπελούτσι πιο ωραία από ποτέ: «Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσω»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις