Η Καινούργιου ερωτεύτηκε: Επιτυχημένος, γοητευτικός κι… ετών 27! (pics)

LIFESTYLE

Η Καινούργιου ερωτεύτηκε: Επιτυχημένος, γοητευτικός κι… ετών 27! (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον ερωτευμένη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα και πολλά παράπονα μέσω της εκπομπής της για τις… στιγμές μοναξιάς, βρήκε ταίρι! Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την απαθανάτισε στη Νάξο, χεράκι χεράκι με τον 27χρονο, Νάσο Αναστασόπουλο. Ο γοητευτικός Νάσος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου και δραστηριοποιείται στα οικονομικά. […]

23.08.2018 | 11:00

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον ερωτευμένη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα και πολλά παράπονα μέσω της εκπομπής της για τις… στιγμές μοναξιάς, βρήκε ταίρι!

Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την απαθανάτισε στη Νάξο, χεράκι χεράκι με τον 27χρονο, Νάσο Αναστασόπουλο.

Ο γοητευτικός Νάσος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου και δραστηριοποιείται στα οικονομικά.

Ο νέος έρωτας της 33χρονης Κατερίνας Καινούργιου, μάλιστα, προκάλεσε και μια κόντρα ανάμεσα στο περιοδικό που δημοσίευσε τις φωτογραφίες και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αφορμή το σχόλιο πανελίστριας η οποία είπε:

«Δεν ξέρω αν την πέτυχε τυχαία ο φακός γιατί η Κατερίνα ξέρει από αυτά, αλλά είναι ωραίο το αγόρι της νομίζω…»!

Η απάντηση του περιοδικού ήταν άμεση και ήρθε μέσω Instagram:

“Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε”, γράφει μεταξύ άλλων η λεζάντα.

Exit mobile version