Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: «Χρυσή» ισοπαλία και ευκαιρία πρόκρισης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: «Χρυσή» ισοπαλία και ευκαιρία πρόκρισης!

Με περίσσιο τσαγανό και αυτοπεποίθηση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα και έχει έτσι τον πρώτο λόγο για την πρώτη του πρόκριση στους ομίλους του Champions League! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε 1-1 από την Μπενφίκα στην Λισαβόνα και στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα θα παίξει για την πρόκριση στους ομίλους, κάτι που δεν […]

παοκ μπενφικα

Με περίσσιο τσαγανό και αυτοπεποίθηση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα και έχει έτσι τον πρώτο λόγο για την πρώτη του πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε 1-1 από την Μπενφίκα στην Λισαβόνα και στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα θα παίξει για την πρόκριση στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά στην ιστορία του.

Το γκολ του ΠΑΟΚ έβαλε στο 76′ ο Αμίρ Ουάρντα με δυνατό σουτ από κοντά, ενώ η Μπενφίκα είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με αμφισβητούμενο πέναλτι του Πίζι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο στην Πορτογαλία, μπροστά σε 45.000 οπαδούς της Μπενφίκα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπενφίκα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο – Ζέντσον Φερνάντες, Φέισα, Πίτσι (79’ Φέλιξ) – Σέρβι (79’ Σεφέροβιτς), Φερέιρα, Ζίβκοβιτς (65’ Ράφα Σίλβα)

Στον πάγκο της Μπενφίκα: Σβίλαρ, Κόντι, Σεφέροβιτς, Σεμέδο, Σάμαρης, Ράφα Σίλβα, Φέλιξ Ζοάο

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κάνιας, Μαουρίσιο – Λημνιός (52’ Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81’ Σάκχοφ) – Πρίγιοβιτς (88’ Ακπόμ)

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ ι: Ρέι, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ, Χατσερίντι, Ακπόμ, Κίτσιου, Ουάρντα

Δείτε ακόμη:

Μετακομίζει ο Βέργος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις