Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Περιποίηση προσώπου για άντρες; Τα καλύτερα tips
ΥΓΕΙΑ

Περιποίηση προσώπου για άντρες; Τα καλύτερα tips

  Η περιποίηση του προσώπου δεν είναι υπόθεση μόνο των γυναικών, ούτε υποσκάπτει τον ανδρισμό σας. Με λίγη φροντίδα και υπομονή μπορείτε να έχετε καθαρό και λαμπερό δέρμα, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Προστατευτείτε από τον ήλιο Οι άνδρες με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα κινδυνεύουν περισσότερο να καούν από τον ήλιο, καθώς έχουν χαμηλότερα επίπεδα […]

 

Η περιποίηση του προσώπου δεν είναι υπόθεση μόνο των γυναικών, ούτε υποσκάπτει τον ανδρισμό σας. Με λίγη φροντίδα και υπομονή μπορείτε να έχετε καθαρό και λαμπερό δέρμα, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.

Προστατευτείτε από τον ήλιο

Οι άνδρες με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα κινδυνεύουν περισσότερο να καούν από τον ήλιο, καθώς έχουν χαμηλότερα επίπεδα μελανίνης στην επιδερμίδα τους. Συνεπώς, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν αντηλιακό στα σημεία του δέρματος που είναι εκτεθειμένα στην ακτινοβολία του ήλιου. Τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα είναι επίσης σημαντικά αξεσουάρ.

Συνηθίστε τον τακτικό καθαρισμό του προσώπου σας

Προτού πέσετε για ύπνο κάθε βράδυ, είναι σημαντικό να καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας, για να απομακρύνετε όλη τη βρωμιά που έχει μαζευτεί στους πόρους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα προλάβει τα σπυράκια, αλλά και άλλες μολύνσεις του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα σας ενυδατώνει. Και με την ευκαιρία…

Ενυδατωθείτε

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας καθημερινά. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα, και – φυσικά – πίνετε πολύ νερό, ώστε το δέρμα σας να μην είναι ποτέ αφυδατωμένο και να προλάβετε τις εξάρσεις ακμής.

Απολέπιση

Ίσως μια από τις σημαντικότερες συμβουλές που οι περισσότεροι παραβλέπουμε: η απολέπιση έχει τεράστια οφέλη για την επιδερμίδα μας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Βρείτε ένα προϊόν που να σας ικανοποιεί και φροντίστε να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όχι στα τατουάζ από μαύρη χέννα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις