Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η σύντροφος του Μπουρντέν και πρωτοστάτης του Me Too, βίασε ανήλικο (pics)
LIFESTYLE

Η σύντροφος του Μπουρντέν και πρωτοστάτης του Me Too, βίασε ανήλικο (pics)

  Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που αφορά στην γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιό, Άζια Αρτζέντο. Η τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν και πρωτοστάτης του κινήματος Me Too, Άζια Αρτζέντο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ενός νεαρού ηθοποιού. Η 42χρονη σταρ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της εμπλοκής της στο σκάνδαλο Γουάινσταϊν αλλά […]

 

asia burden

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που αφορά στην γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιό, Άζια Αρτζέντο.

Η τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν και πρωτοστάτης του κινήματος Me Too, Άζια Αρτζέντο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ενός νεαρού ηθοποιού.

Η 42χρονη σταρ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της εμπλοκής της στο σκάνδαλο Γουάινσταϊν αλλά και της θυελλώδους σχέσης της με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, που έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία μπορεί και η ίδια η Αρτζέντο να είναι ένοχη για «ανήθικη» συμπεριφορά.

Όπως δείχνουν δικαστικά έγγραφα που έπεσαν στα χέρια δημοσιογράφων των New York Times, ένας νεαρός ηθοποιός και μουσικός της ροκ, ονόματι Τζίμι Μπένετ, κατήγγειλε πρόσφατα την ηθοποιό ότι το 2013, όταν ο ίδιος ήταν ανήλικος, εκείνη τον αποπλάνησε. Την εποχή του περιστατικού, εκείνος ήταν 17 ετών και δύο μηνών και εκείνη 37.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του σέρβιρε αλκοόλ και στη συνέχεια τον φίλησε και τον έριξε στο κρεβάτι όπου του έκανε στοματικό σεξ, προτού ανέβει επάνω του και τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

H ηθοποιός είχε ποστάρει φωτογραφία όπου πόζαρε με τον Μπένετ τη χρονιά της φερόμενης ως επίθεσης

Μάλιστα, όταν ο ίδιος προσέφυγε στην δικαιοσύνη πριν από μερικούς μήνες, η 42χρονη σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν εμπόδισε την υπόθεση να φτάσει στο δικαστήριο φτάνοντας σε συμβιβασμό με το «θύμα» της και εξαγοράζοντας την σιωπή του έναντι 380.000 δολαρίων.

Στο πλαίσιο του συμβιβασμού, ο 22χρονος σήμερα άνδρας συμφώνησε να μην μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη «σεξουαλική επίθεση» που δέχθηκε από την Αρτζέντο

Στη μηνυτήρια αναφορά υπήρχαν και τρεις φωτογραφίες που τράβηξε ο Μπένετ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους που δείχνει αυτόν και την Αρτζέντο γυμνούς στο κρεβάτι, αν και μόνο σε μία από αυτές φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Ο Μπένετ, που σήμερα είναι 22 ετών έπαιξε τον γιο της Αρτζέντο στην ταινία « The Heart Is Deceitful Above All Things» το 2004, όταν ήταν μόλις 7 ετών.

Στα email που βρέθηκαν στα χέρια των NYT, το ποσό των 380.000 δολαρίων χαρακτηρίζεται ως «ενίσχυση» για τον Μπένετ, ο οποίος στην καταγγελία του ισχυριζόταν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από την Αρτζέντο, με αποτέλεσμα το εισόδημά του να μειωθεί από $2,7 εκατομμύρια από την εποχή που γνωρίστηκαν, σε $60.000 ετησίως, μέσα σε μια πενταετία.

Δείτε ακόμη:

Δικηγόρος Γουάινστιν: Δεν είναι βιασμός όταν μια γυναίκα προωθεί την καριέρα της μέσω του σεξ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις