Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξένους διαιτητές βάζει στα ντέρμπι ο Περέιρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξένους διαιτητές βάζει στα ντέρμπι ο Περέιρα

Αποφασισμένος είναι πλέον ο Μέλο Περέιρα για ξένους διαιτητές στα «μεγάλα» ματς, παρά τη γκρίνια που υπήρξε μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και την τοποθέτηση του Μπορμπαλάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, o Περέιρα θέλει τουλάχιστον στα εναρκτήρια ντέρμπι της σεζόν στη Superleague να οριστούν ξένοι διαιτητές. Βασικό επιχείρημα της συγκεκριμένης κίνησης, να […]

Pereira

Αποφασισμένος είναι πλέον ο Μέλο Περέιρα για ξένους διαιτητές στα «μεγάλα» ματς, παρά τη γκρίνια που υπήρξε μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και την τοποθέτηση του Μπορμπαλάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, o Περέιρα θέλει τουλάχιστον στα εναρκτήρια ντέρμπι της σεζόν στη Superleague να οριστούν ξένοι διαιτητές.

Βασικό επιχείρημα της συγκεκριμένης κίνησης, να περιοριστεί η καχυποψία και οι εντάσεις -που σε μερικές περιπτώσεις γίνονται ακραίες- πριν αλλά και μετά τη διεξαγωγή των αγώνων.

Να θυμίσουμε πως από την 4η αγωνιστική μέχρι τη 10η έχουμε όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου της Superleague. Τον χορό θα ανοίξει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Όσον αφορά τους Έλληνες διαιτητές, ο Περέιρα θα αξιολογήσει την απόδοση τους- ειδικά των διεθνών- και πιθανότατα στην πορεία να τους αναθέσει τη διεύθυνση ενός ντέρμπι.

Δείτε ακόμη:

Απολογητικό mail Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις