Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Διώξε πανεύκολα και ανέξοδα τις κιτρινίλες από τα σεντόνια
PLUS

Διώξε πανεύκολα και ανέξοδα τις κιτρινίλες από τα σεντόνια

Πριν πάθεις κρίση πανικού επειδή κιτρίνισαν τα ολόλευκα καλά σου σεντόνια, να ξέρεις πως υπάρχει τρόπος να τα καθαρίσεις και να γίνουν και πάλι σαν καινούργια. Άφησε τα να μουλιάσουν όλο το βράδυ Γέμισε την μπανιέρα σου με νερό, ρίξε το απορρυπαντικό σου μαζί με λευκαντικό, βάλε τα σεντόνια μέσα και άφησε τα εκεί όλο […]

bedroom

Πριν πάθεις κρίση πανικού επειδή κιτρίνισαν τα ολόλευκα καλά σου σεντόνια, να ξέρεις πως υπάρχει τρόπος να τα καθαρίσεις και να γίνουν και πάλι σαν καινούργια.

Άφησε τα να μουλιάσουν όλο το βράδυ

Γέμισε την μπανιέρα σου με νερό, ρίξε το απορρυπαντικό σου μαζί με λευκαντικό, βάλε τα σεντόνια μέσα και άφησε τα εκεί όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί βγάλε τα και πλύνε τα κανονικά όπως θα έκανες στο πλυντήριο σου.

Πλύνε τα δύο φορές

Βάλε τα σεντόνια σου στο πλυντήριο και πρόσθεσε στο απορρυπαντικό κι ένα καπάκι χλωρίνη. Η πρώτη πλύση θα απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες, ενώ μετά το τέλος της δεύτερης πλύσης τα σεντόνια σου θα είναι σαν καινούργια.

Χρησιμοποίησε ξύδι

Βάλε τα σεντόνια σου στο πλυντήριο και αφού προσθέσεις το απορρυπαντικό, βάλε στην θέση του μαλακτικού 1/3 φλιτζανιού λευκό ξύδι. Άφησε τα να πλυθούν σε ολόκληρο το πρόγραμμα και μην ανησυχείς εάν μετά θα μυρίζουν ξύδι. Η μυρωδιά θα απορροφηθεί κατά την διάρκεια της πλύσης και τα σεντόνια σου θα είναι πεντακάθαρα.

Δείτε ακόμη:

Ζευγάρι παίζει στα σεντόνια

3 μυστικά για σεντόνια που δεν θα θες να αποχωριστείς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις